BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 1 augusti 2011

En kämpe

Idag var dagen då de var dax för vetrinären med Gorby, först o främst en bedömning av hans tillstånd o sedan avlivning om de inte fanns nått att göra.  Meningen va att jag skulle med in men Amilia somna i bilen på väg dit så jag fick snällt vänta med henne i bilen. Mina nerver! Va såå nervös o satt hela tiden o titta mot ingången efter att Kris skulle komma ut med ett besked.. Till slut kom dom, Kris o en super glad Gorby. Va händer sa jag? Svaret var att Gorby trots att han är 13-14 år är helt frisk, förutom en lunginflammation han dragit på sig. :))  Vetrinären trodde Kris shämta när han sa hur gammal Gorby va, han tyckte han va jätte fin för sin ålder o kunde aldrig gissat på att han är så gammal som han är. Han uppskatta Gorbys levnadsår till ungefär 2år till. Vi är förvånade över att Gorby är friskar än vi trodde men såklart så super glada!! :)  
De roligaste med allt är att Gorby drivit med oss dom sista dagarna..Vi har gett han en maaasssaaa godsaker, tagit med han ut i skogen X antal gånger om dagen, tatt med han i bilen när vi kört nånstans..bara för han älskar att åka bil..Ja vi har gjort allt med han som han älskar.. Sen har han även smygit in i vardagsrum o sovrum, han går ALDrig in där annars för han vet att han inte får men nu kom han smygande helt ynklig så man tyckte så synd om han o lät han va där o bara mysa. Idag när Kris kom ut med han från vetrinären var han piggare än piggast o är nu den vanliga Gorby igen! sjukt.  Han är så jäkla smart så de förvånar oss inte ett dugg att han utnyttjat läget när vi lyxa till de för han för vi typ trodde han skulle behöva avlivas. Tok! 

Då vi går till vetrinären i Röstånga så passa vi på att köra om Skäralid hem o upp till Kopparhatten. Fy fabian vad fint de är där! En plats vi lätt ska besöka snart igen.

Amilia blir 10månader i dag. 2månader till sen är hon 1ÅR, galet! :) inte min lilla bebis längre utan mitt BARN! :) 
På sin 9månaders dag ställde hon sig upp helt själv i sängen för första gången o i dag på hennes 10månaders dag har hon börjat krypa på riktigt! Blir så stolt över henne, varje gång hon visar att hon kan nått nytt så får man tårar i ögonen, de är en sånn lycka att få se sitt barn utvecklas o gro :) <3

Dax att busa med loppan nu innan läggdax, hon ska alltid ha sitt bus i vår säng för att sedan avsluta med "Amilia-utbrott" i sin egen säng då hon sliter o slänger ner allt från sängen samtidigt som hon galer högt, nån slags melodi?


<3