BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 27 juli 2011

alltid samma problem med rubrik

Att de egentligen ska vara så svårt att komma på en rubrik! Idag får den heta de den heter för min fantasi står still.  Har egentligen inget speciellt att skriva iheller...
Är måttligt irreterad på björken som står precis brevid huset, de regnar miljontals fröer från den o de resulterar i att vi har fröer öööverallt, säkert innan för strumporna oxå..galet att dom kan sprida ut sig så.

I morse följde jag med Kristoffer o Amilia ut på deras numera vanliga morgonpromenix, upp i Gyaskogen..hade tunnbrödsrulle med skinkost med så vi stanna o tog en fikapaus. Chivas föjde såklart oxå med medans den gamle fick stanna hemma. Chivas blir bättre o bättre på att lyssna, eller lyssna har han alltid gjort men göra som man säger, skönt som tusan! Han har alltid varit så himla duktig o lydig o nu bara trotsar han :O Men ska tog få pli på han igen :)   O jag måste hitta en tik! Söker en renrasig rottis tik, såklart frisk o med bra psyke. Ska de va så svårt?? Är de någon som vet någon eller som själv har en o vill ha valpar så får ni gärna säga till, vill så gärna ha valpar på Chivas innan han blir för gammal, en så fin, frisk, stor o stabil hund kan man inte låta bli att ta valpar på.